Radovi sa početka maja | Foto: Bojan Pejović
Radovi sa početka maja | Foto: Bojan Pejović

Lokalna samouprava će, uz finansijsku podršku privrednika u Bečeju, koncertima popularne muzike, čija je vrednost oko 50.000 evra, u subotu 17. juna svečano otvoriti rekonstruisani centralni trg.

Manifestacija „Bečej noću“ će 17. juna okupiti bendove „Van Gogh“, „Plavi orkestar“, nastupiće I „Maljčiki“, koji izvodi pesme Vlade Divljana, kao i „Anna and the Barbies“ iz Mađarske. Program će voditi glumci iz „Državnog posla“, popularne satirične emisije.

Program manifestacije „Bečej noću“ počinju u 19.30 sati, a ulaz je besplatan.

Međutim, rekonstrukcija trga do koncerata neće biti sasvim gotova, budući da je nedavno zaključen ugovor sa izvođačem radova koji je dobio i posao izgradnje centralne i parterne fontane, dok je rok u kom treba taj deo posla da završi 85 kalendarskih dana, od dana uvođenja izvođača u posao. Ti će se radovi nastaviti nakon koncerta, a trebalo bi da usledi i ozelenjavanje.

Izgradnja i postavljanje fontana koštaće opštinski budžet 16.670.781 dinar, i to bez uračunatog PDV-a. Podsetimo na to da rekonstrukcija centralnog trga u Bečeju (bez fontana)  koja je počela u septembru prošle godine, iznosi oko 111 miliona dinara bez PDV-a.

2 KOMENTARA

  1. Bolje da su 50000 evra investirali u opremanje Doma zdravlja ili škola, umesto što će da ih proćerdaju na jedan koncert bez kojeg, realno, možemo da preživimo.

    • Ne bi oni bili oni da ne pokusavaju da budu pozitivci a nas konstruktivce ne nazovu – negativcima.
      Tacno.
      Ista situacija i u komsiluku – Zrenjanin.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име