Policijska stanica u Bečeju | Foto: Oskar Lukač
Policijska stanica u Bečeju | Foto: Oskar Lukač

Policijski službenici Policijske stanice u Bečeju uhapsili su meštanina H.R. zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Kod Bečejca je pronađeno oko 120 grama marihuane i vagica za precizno merenje. Policija ga je zadržala do 48 sati, a dalje će biti sproveden u Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu.

2 KOMENTARA

  1. Barem mi bi trebali da vidimo farmacijsku propagandu u ovom clanku , kao prvo svaka biljka od belog luka pa do kamilice su droge jer to je pravilan latinski naziv za biljke.
    Kao drugo Marijuana nije opasna droga kako su je ocrnili za poslednjih 70 godina a nikad nije ni bila, bas obrnuto vec pre 10.000 godina u Sumeriji je bila proglasena kao cudovita lekovita biljka , zatim u starom Egiptu se zvala Hasis ( bas kao i danas) i isto je bila sveta biljka lekovita ili biljka sto leci sve i bila je toliko cenjena da boginja Seshat ju je nosila u svojoj kruni.
    Sva sreca da vise nije medju nama jer bi je nasa policija isto uhapsila .
    Zbog cega su Amerikanci ocrnili i namerno unistili ime Marijuane ¿ Sve zbog para , da bi zastitili interés farmacijske industrije koja zaradjuje multi bilione $ sa khemijskim productima a Marijuana leci vise negó 200 razlicitih bolesti, sto znaci Zakon i Pravda bi theoretski trebali da pomognu ljudskoj rasi a ne da odmogne i kaznjava zbog toga jer novac i zarada je kod farmatske industrije a ne kod nekog mladog Becejca.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име