Nedostaju golovi - Žarko Kobiljski (10)
Nedostaju golovi - Žarko Kobiljski (10)

Prekid neugodne tradicije

Srpskoligaš sa Tise vratio se sa gostovanja kraj novosadskog dela Dunava i okršaja sa Kabelom praznih šaka, ostao na šest bodova iz prvih pet kola i čami u donjem delu tabele. Iz tog razloga Bečejcima su bodovi neophodni i subotnjeg rivala Tisu iz Adorjana dočekuju s imperativom pobede. Bez obzira na minuli poraz, atmosferau klubu je dobra, povređenih nema, a ni kartoni nikoga ne sprečavaju da igra. Znači trener Zoran Levnaić može da računa na sve raspoložive snage.

-U goste nam stiže u nezgodnom času neugodan rival. Kako sam saznao u klubu, u poslednjih šest međusobnih okršaja nismo pobedili ekipu iz Adorjana, pa je krajnje vreme da neugodnu tradiciju srušimo. Uz to, Tisa je, posle pobedničkog het-trika, u polednja dva okršaja pretrpela poraze, pa će i oni s dodatnom motivacijom igrati protiv nas u želji da ostanu neporaženi. Voljni momenat će imati važnu ulogu u subotu i očekujem od mojih igrača da disciplinovano sprovedu u delo ono što smo tokom ove nedelje radili u pripremi za okršaj sa Tisom, veli trener Bečejaca Zoran Levnaić.

Olakšavajuća okolnost mogla bi biti to što je letošnja prinova Milivoj Krmer igrao u Tisi i neke informacije o subotnjem rivalu može da prenese treneru. Još bolje bi bilo da se upiše u listu strelaca i tako da konkretan doprinos na terenu. Isto važi i za povratnika u klub Žarka Kobiljskog ili Dejana Živkova u čijem opisu uloga u timu su golovi.

Službena lica za subotnju utakmicu od 16 sati na Gradskom stadionu kraj Tise su iz zrenjaninskog regiona. Glavni sudja je Marko Popov iz Zrenjanina, njegov sugrađanin Dražen Petović je prvi pomoćni sudija, a Milan Runić iz Žitišta drugi asistent, dok je četvrti sudija Dušan Belić iz Zrenjanina. Delegat FSV je Koviljko Marković iz Zrenjanina.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име