Godinama beleženi trenuci, ovekovečeni u fotografije iz bogate karijere Slobodana Maleševa Bobice izloženi su večeras u Galeriji Krug Gradskog pozorišta Bečej.

Porodica, prijatelji i sugrađani nisu ostali ravnodušni na radove bečejskog novinara, fotoreportera i fotografa koji je, iako i sam boluje od teške bolesti, izrazio želju da pomogne u prikupljanju novca za lečenje troje mladih Bečejaca.

Organizator humanitarne izložbe fotografija Slobodana Maleševa je Kancelarija za mlade opštine Bečej, a izložba je postavljena narednih deset dana.

Na fotografijama, kojih inače ima 120, mogu se videti brojne ličnosti i događaji, kako iz autorovog rada, tako privatnog života.

Zainteresovani za kupovinu fotografija izloženih u bečejskoj galeriji mogu da ih kupe, a sav novac je predviđen za humanitarne svrshe, odnosno za nastavak lečenja i podršku Ivani Ćurčić, Ivanu Filipčevu i Eriku Kalmaru. Po želji autora izložbe – prednost u kupovini fotografija imaju ličnosti koje se na njima nalaze, a najmanji iznos je 1.000 dinara.

 

Više u TV prilogu

 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Imaš pravo da znaš“, koji sufinansira opština Bečej

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име