Rukometaši Bečeja odigrali su trening utakmicu u četvrtak 11. avgusta u sklopu priprema za Kup prijateljstva koji se održava naredne subote 20. avgusta u Novom Bečeju.

Bila je to prilika da se članovi nekadašnjeg kluba iz najveće potiske opštine okupe, a gledaoci da pogledaju rukomentnu predstavu kakvu inače odavno nemaju priliku, jer u Bečeju seniorske ekipe nema godinama.

Četvrti Kup prijateljstva Bečejci, bez obzira što nisu okupljeni oko kluba, ne propuštaju. Goste iz Mađarske, ovog puta ugostiće u novobečejskoj rukometnoj sali. Inače, turnir ima tradiciju od 2010. godine, a svake druge godine domaćin je Bečej.

Turnir počinje u 14 sati, a prvu utakmicu igraju Jedinstvo i ekipa Zalaegersega, potom sledi Bečej i Jedinstvo. Turnir se završava utakmicom između ekipe iz Mađarske i Bečeja. Svečano zatvaranje turnira predviđeno je oko 18.30 sati.
Ekipu Bečeja čine: golman Darko Stojanović i igrači, Davor Stojanović, Nemanja Topić, Nebojša Vučić, Danijel Nikolić, Aleksandar Pevalić, Siniša Radanov, Ervin Kapor, Ištvan Tripolski i Stevan Katić.

Novi Bečej je mesto održavanja kupa zbog toga što je hala sportskog centra tog dana zauzeta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име