Spremni za avanturu u vozilu starijem od njih
Spremni za avanturu u vozilu starijem od njih

Dva Bečejca Ninoslav Trajković i Đorđe Ilčešin (23) sutra (20. april) kreću „jugom“ na dvomesečni put dug oko 20.000 kilometara. Mladići će u 10 sati sa stanice Bečejprevoza biti ispraćeni u nesvakidašnju avanturističku ekspediciju.

Trajković i Ilčešin su najbolji prijatelji od detinjstva i jedan za drugog kažu da nema boljeg društva tokom nesvakašnjeg poduhvata za koji se pripremaju. Cilj je da se stigne do daleke Mongolije, jednom rutom, a da se vrate drugom. Iako je sve ovo već dovoljno izazovno, dva prijatelja planiraju da se u avanturu upuste u jugu” koji je stariji od vozača.

Automobil je prošao stručni pregled mehaničara i ne bi trebalo da izda svoje vozače na dalekom putu koji ih čeka.

Tokom puta, vodiće dnevnik koji će objavljivati na društvenim mrežama i tako dnevno obaveštavati prijatelje i sugrađane, ali i promovisati sponzore.

Podršku je obećala i lokalna samouprava. Dodajmo da osim avanturističkog karaktera, ekspedicija ima i humanitarni jer će mladi odvojiti deo novca za poboljšanje uslova za boravak životinja u bečejskom prihvatilištu.

Portal  MojBečej.rs je prvi izveštavao o poduhvatu mladića, a u narednim danima, odnosno mesecima, aktivno ćemo pratiti naše sugrađane u neobičnoj avanturi koja im predstoji.

1 KOMENTAR

  1. Bravo momci, od srca Vam želim srećan put i da nam se vratite puni utisaka, zdravi i veseli. Samo što dalje od političkog mulja u Opštini.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име