Az óbecsei fiatalok fotókiállítása az Ifúsági Iroda A Boldogság számomra…  című fotópályázatára beérkezett alkotásokból áll.

A beérkezett fotók értékelése alapján az első helyezett Filip Đukić fényképe lett, amely nagymamája arcképét ábrázolja. A második helyet a 17 éves Kis Jelena nyerte, míg a harmadik díjat Sípos Árpád érdemelte, s elmondása szerint motivációként éli meg ezt a helyezést.

A pályázat nyerteseit a szervezők tabletekkel jutalmazták. A zsüri a pályázatra beérkezett további 10 fotót értékelt még kiemelkedőnek, ezek alkotói is nyereményben részesültek.

A pályázatra egyébként összesen 60 fénykép érkezett, ezekből 40-et ki is állítottak az óbecsei Városi Színház “Kör” Galériájában.

Az óbecsei Ifjúsági Iroda pénteken ünnepelte fenállásának 12. évfordulóját. A fotópályázat és a “Kör” galériában kiállított fiatal művészek alkotásai is az ünnepi program része.

 

Videó

 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Imaš pravo da znaš“, koji sufinansira opština Bečej

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име