Tokom Uskrsa, od petka 25. do ponedeljka 28. marta, parkiranje u opštini Bečej biće besplatno, obaveštavaju iz Javnog preduzeća „Komunalac“.

Komunalni otpad odvoziće se u utorak 29. marta, saopštavaju iz „Potisja“, dok će iz Drljana, Mileševa i Radičevića biti odvožen u sredu 30. marta.

Drugog dana katoličkog Uskrsa, ponedeljak 28. mart, u Opštinskoj upravi Bečej sa strankama će se radi od 8 do 12 sati.

Tokom Uskrsa po gregorijanskom kalendaru, odnosno u petak 25. marta i ponedeljak 28. marta Dom zdravlja Bečej radiće redovno, dok će oba dana, petak i ponedeljak, biti organizovano dežurstvo u svim radnim jedinicama prema sledećem rasporedu:

U Zdravstvenim stanicama u Bačkom Petrovom Selu i Bačkom Gradištu radi se od 7 do 12 sati po rasporedu rada kao subotom (26. i 27. marta radi se prema uobičajenom rasporedu za vikend).
U ambulantama u Radičeviću, Mileševu i Novom selu radi se prema rasporedu kao za dane vikenda.
U apoteci u Bečeju radi se od 7do 12 sati prema rasporedu rada kao subotom, dok se u subotu 26. marta se radi po uobičajenom rasporedu za subotu, u nedelju 27. marta se dežura od 10.30 do 12 prema novoj odluci.
U Apoteci u Novom selu radi se od 7 do 10 sati (u nedelju 27. marta se dežura od 7 do 10 sati.
Dispanzer za zaštitu zdravlja dece i omladine biće otvoren svakog prazničnog dana (osim nedelje) od 7do 12 sati po rasporedu rada kao subotom, dok hitna medicinska pomoć radi po rasporedu i u sastavu kao za dane vikenda.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име