Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Udruženje „Tako cool!“ u partnerstvu sa Bečejskim udruženjem mladih realizuje „Obuku za pokretanje sopstvenog biznisa“ u okviru projekta „Egyenlő esély minden fiatalnak 3 – Jednaka šansa za sve mlade 3“ koji finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

Polaznicima će tokom obuke naučiti kako se izrađuje biznis plan, kako se analizira tržište i konkurencija, a pored toga, informisaće se i o pravnoj regulativi, porezima i doprinosima, mogućim izvorima finansiranja, osnovama marketinga, kao i ostalim bitnim stvarima koje su neophodne kod osnivanja firme.

Pohađanje obuke je besplatno, a kriterijumi za odabir jeste da je starosna dob učesnika i učesnica 15-30 godina, kao i postojanje motivacije za aktivno učešće u obuci.

Prijave putem imejla: maja93b@gmail.com, ili putem telefona 062/709-599, kontakt osoba Maja Bukurov, Bečejsko udruženje mladih, Glavna 47.

„Obuka za pokretanje sopstvenog biznisa“ će biti organizovana u sredu, 24. maja, od 9 do 12 časova, u Nacionalnoj službi za zapošljavanje u Bečeju, Braće Tan 3.

Prijavljivanje traje do utorka 23. maja 2017. godine.

Inače, obuku drži iskusni predavač iz Nacionalne službe za zapošljavanje Goran Kaluđerović, dok će polaznicima biti uručeni zvanični sertifikati nakon uspešnog završetka obuke.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име