Foto: Policija, sajt MUP-a
Foto: Policija, sajt MUP-a

Na području Policijske uprave u Novom Sadu, u protekloj nedelji, dogodile su se 53 saobraćajne nezgode u kojima je 28 osoba lakše i teže povređeno. Pričinjena materijalna šteta se procenjuje na oko 3.367.000 dinara, navodi se u saopštenju Policijske uprave Novi Sad.

Saobraćajne nesreće su se dogodile zbog: neprilagođene brzine 12, neustupanja prvenstva prolaza devet i upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, četiri.
Policija je podnela 18 krivičnih prijava, zbog krivičnih dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a prekršajne prijave podnete su protiv 218 učesnika u saobraćaju. Izdato je 997 prekršajnih naloga, iz saobraćaja je isključeno 116 vozača zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola i 31 vozilo zbog težih tehničkih neispravnosti.

Uprava za vanredne situacije u Novom Sadu

Protekle nedelje, na području Južnobačkog upravnog okruga, dogodilo se osam požara, i to: na građevinskim objektima tri, na saobraćajnim sredstvima dva i na otvorenom prostoru tri.
U ovim događajima nema poginulih ni povređenih lica, niti materijalne štete.
Policijski službenici Uprave za vanredne situacije u Novom Sadu imali su 13 intervencija, od kojih je osam bilo na gašenju požara, dve tehničke intervencije i dva crpljenja vode.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име