Foto: Arhiva
Foto: Arhiva

Velika zainteresovanost, odlična atmosfera tokom puta i dobro raspoloženje, tako članica Bečejskog udruženja mladih (BUM) Tijana Džakulin opisuje ovogodišnje učešće na Fruškogorskom maratonu. BUM je i ove godine, uz pomoć opštine Bečej, organizovao besplatan odlazak na maraton, sa ciljem da mladi provedu dan u prirodi u skladu sa zdravim stilovima života i upoznaju lepote Fruške gore.

 

 

– Pored toga sto je naša staza bila fizički naporna sa dosta uspona i spustova, čist vazduh i priroda motivišu te da ideš napred i pored umora, objašnjava Džakulin iskustva sa staze od 33 kilometra, ne skrivajući zadovoljstvo jer su učesnike poslužile adekvatne vremenske prilike.

– Drago nam je što nas je poslužilo lepo vreme, i što smo mogli da uživamo u idiličnom pejzažu, punom znamenitosti, kao što su spomenici manastiri, TV tornjevi. Lepo iskustvo koje ćemo ponoviti i sledeće godine, najavljuje Džakulin.

Više od 40 devojaka i mladića iz Bečeja je u organizaciji BUM-a i uz podršku opštine pešačilo na čuvenom maratonu, na nekoliko staza različite kilometraže.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име