Bečejsko udruženje mladih raspisalo je poziv za prijavu polaznika na obuku u okviru programa „Pokreni mehanizam 2020“ koja će biti realizovana do kraja ove godine.

Poziv je otvoren za sve zainteresovane osobe uzrasta između 15 i 30 godina koji žele da steknu i unaprede svoja znanja i veštine o društvenom aktivizmu, javnom nastupu i medijima, i koji bi voleli da učestvuju u proizvodnji i distribuciji vesti koje interesuju omladinu. Uspešnim polaznicima biće dodeljeni sertifikati.

Predavanja će se realizovati kroz ukupno šest modula, a prvi modul je planiran za 10. i 11. oktobar. Prijave su otvorene do 2. oktobra, a formular za prijavu se nalazi OVDE. Broj učesnika je ograničen, a odabrani učesnici biće kontaktirani, navode organizatori.

– Obuke obuhvataju teme poput aktivne participacije u zajednici i uloge civilnog sektora, usvajanje osnovnog znanja iz oblasti novinarskih žanrova, pisanje sinopsisa, rad na kreiranju radijskih i TV priloga, kao i onlajn novinarstvo i poštovanje etičkog kodeksa, kažu iz Bečejskog udruženja mladih.

Učešće na aktivnostima u okviru projekta je besplatno i realizuje se uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име