Bečejsko udruženje mladih i ove godine realizuje humanitarnu akciju „Deda Mraz za svakog od nas“. Ovog puta udruženje planira da, uz pomoć sugrađana, obraduje 200 dece u Bačkom Petrovom Selu.

-Počinjemo prikupljanje donacija u okviru naše tradicionalne humanitarne akcije „Deda Mraz za svakog od nas“ kako bismo osigurali da svako dete u našoj opštini i ove godine dobije svoj zasluženi praznični poklon, kažu iz BUM-a.

Sugrađani i sugrađanke koji su u mogućnosti da učestvuju u akciji, svoje donacije u vidu novca ili robe mogu ostaviti u prostorijama Bečejskog udruženja mladih na adresi Glavna 47, svakog radnog dana od 10 do 14 časova, dok se za sve detaljnije informacije mogu obratiti na broj telefona 064/419-47-44 (Gordana).

Prema zvaničnoj statistici, u opštini Bečej ima oko 6.000 dece, a svako deseto dete živi u uslovima ekstremnog siromaštva. Statistika po mesnim zajednicama pokazuje da skoro trećina njih živi na teritoriji Bačkog Petrovog Sela, zbog čega će se naša akcija fokusirati upravo na decu iz najvećeg sela u našoj opštini.

Pozivamo sugrađane da se još jednu godinu u nizu priključe našoj inicijativi i da nam, u skladu sa svojim mogućnostima, pomognu da Deda Mraz i ove godine poseti svu decu Bečeja.

Akciju „Deda Mraz za svakog od nas“ BUM sprovodi u saradnji sa Društvom prijatelja dece Bečej, inicijativom Humani ljudi Bečeja i Omladinskom grupom „Mladi za naše selo“ iz Bačkog Petrovog Sela.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име