Bečejsko udruženje mladih (BUM) ove nedelje 14. juna na Zelenom korzu od 18 sati organizuje akciju „Pruži šapu, budi drug“. U okviru ovog događaja biće upriličena izložba kućnih ljubimaca, takmičarskog karaktera, dok će partneri akcije iz Prihvatilišta za životinje doneti pse koji su spremni za udomljavanje.

 

Zainteresovani za učešće u takmičenju mogu da se prijave na licu mesta, pola sata pre početka događaja, odnosno od 17.30 do 18 sati. Žiri će odabrati najšarmantnijeg, najumiljatijeg i najfotogeničnijeg kućnog ljubimca, a pobednici u ovim kategorijama dobiće diplome. Tokom akcije prikupljaće se dobrovoljni prilog, u vidu novca i drugih potrepština za životinje u bečejskom Prihvatilištu. – Pozivamo Bečejce da nam se pridruže u nedelju i da budu deo jedne humanitarne akcije. Verujem da ćemo se lepo zabaviti, naročito tokom izložbe životinja, gde mogu da učestvuju sve vrste kućnih ljubimaca. Takođe, nadamo se da će neko od posetilaca udomiti psa iz prihvatilišta i steći novog četvoronožnog prijatelja, rekla je Tijana Džakulin.

Cilj ove tradicionalne akcije BUM-a jeste da se skrene pažnja na odgovorno vlasništvo životinja. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na kontakt telefon: 064/341-29-10.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име