Uređeni su i svi spojevi s kolovozom | Foto: Vlastimir Jankov
Uređeni su i svi spojevi s kolovozom | Foto: Vlastimir Jankov

Ni kraće, ni lepše ulice u Bečeju. To bi u najkraćem moglo da se kaže za Ulicu Braće Tan, koja iz dana u dan postaje sve lepša. Imajući u vidu da su u njoj smešteni, s jedne strane Dom zdravlja, Ekonomsko-trgovinska škola, Nacinalna služba zapošljavanja i Spomen kuća Braće Tan, a druge, pored par privatnih kuća, Dom penzionera i Srpska pravoslavna crkva, onda je opravdana konstatacija da je i jedna od najfrekventnijih bečejskih ulica.

Upravo iz tog razloga raduje što je ovih dana presvučen novi sloj asfalta preko kolovoza i da su svi spojevi s kolovozom urađeni. Nešto ranije je četvrtina ulice, koja se spaja s centralnim gradskim trgom, totalno rekonstruisana i ubuduće će biti, kao i trg, isključivo pešačka zona sa klupama za odmor u debeloj hladovini višedecenijskih lipa.

Kolovoz u bečejskoj Ulici Braće Tan presvučen novim slojem asfalta | Foto: Vlastimir Jankov
Kolovoz u bečejskoj Ulici Braće Tan presvučen novim slojem asfalta | Foto: Vlastimir Jankov

-Ostaje da se urede još trotoari, koji su u toj ulici u dosta dobrom stanju. Međutim, preuzeli smo obavezu da ih popločamo behatonom, kao i na trgu, kako bi sa njim činili jednu urbanu celinu. Taj posao će, nezavisno od aktuelne rekonstrukcije trga, biti do kraja ove ili početkom iduće godine, rekla je načelnica odeljenja za urbanizam, građevinarstvo, komunalnu delatnost i zaštitu životne sredine Milica Nešić.

Mali problem predstavljaju jedino slivnici za atmosfersku vodu sa obe strane kolovoza, koje vozači koriste kao parking prostor, bez obzira što su neadekvatni za to.

 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Javni interes u fokusu: Informisanjem ka većem ostvarivanju prava građana opštine Bečej“, koji sufinansira opština Bečej

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име