Pixabay
Pixabay

Štab za vanredne situacije opštine Bečej obezbediće pojedinačne pakete pomoći sa osnovnim životnim namirnicama za socijalno ugrožene osobe sa prebivalištem na teritoriji opštine Bečej, a prema evidenciji Centra za socijalni rad Bečej, utvrđeno je na jučerašnjoj (6. april) sednici Štaba za vanredne situacije opštine Bečej.

Novac za ove namene će se obezbediti iz budžeta opštine Bečej, ali i viših nivoa vlasti i donacija, navodi se u zaključku.

-Zadužuje se Centar za socijalni rad Bečej, da spisak socijalno ugroženih lica sa prebivalištem na teritoriji opštine Bečej dostavi Štabu za vanredne situacije opštine Bečej. Zadužuje se Crveni krst Bečej da u saradnji sa Mobilnim timom za pružanje usluga građanima starijim od 65 godina na teritoriji opštine Bečej, pripremi i distribuira pojedinačne pakete pomoći sa osnovnim životnim namirnicama za socijalno ugrožena lica sa prebivalištem na teritoriji opštine Bečej, zaključeno je na Štabu.

 

Podela paketa za socijalno ugrožene, kako smo saznali, biće organizovana nakon što se podele paketi penzionerima, što je planirano do kraja ove sedmice.

1 KOMENTAR

  1. A sta je sa ljudima koji nisu registrovani u centar za socijalnu pomoc a nigde nerade i nisu u mogućnosti da zarade i pritom moraju da ostanu kod kuce koce njima i njihovoj deci dati pomoc

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име