Odlukom o dodeli bespovratnih sredstava krajnjim korisnicima za sprovođenje mera energetske sanacije putem ugradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe na teritoriji opštine Bečej je unapređena priča koju smo počeli početkom 2021. godine.

Mogućnost da konkurišu za subvenciju pri izgradnji solarne elektrane građanima Bečeja značajno finansijski olakšava ovakvu investiciju. U konkursu za 2022. godinu, 4 građanina su dobila subvencije, i to u maksimalnom iznosu od 420.000 RSD, a „TopTherm doo – ČisteEnergije“ će izgraditi 2 od te 4 elektrane.

Ovo je jasan pokazatelj da je Srbija i na republičkom i na opštinskom nivou prepoznala vrednost investiranja u izgradnju sopstvene solarne elektrane. 

Ipak, nerealno je očekivati da svi dobijemo subvencije, jer se radi o konkursu. Međutim, to nas ne sprečava da sami finansiramo izgradnju svoje solarne elektrane. Ukoliko spadate u ljude koji veruju u bitnost zaštite i očuvanja životne sredine, mi smo tim koji Vam može pomoći da ideju sprovedete u delo. Nudimo rešenja po sistemu ključ u ruke. Javite nam se već danas!

Pozovite nas na broj telefona 021/6919-555 ili posetite naš sajt za više informacija.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име