Juče je veliki broj medija preneo vest o heroju iz Novog Sada, koji je uspeo da uhvati lopova u centru grada, neposredno nakon izvršenja krivičnog dela. Ovaj hrabri gest Dragana Gvozdenca iz Čuruga, koji vikendom radi kao obezbeđenje u „Disco Bar-u“ u Bečeju, svi su pozdravili.

Posebno treba istaći da je ovakvih hrabrih ljudi sve manje, i tim pre što su desetine prolaznika gledali ovaj strašan prizor, a nisu ništa preduzeli. 

Dragan Gvozdenac (46) juče popodne je posle jurnjave u centru Novog Sada uhvatio i policiji predao Nikolu T. (18) koji je prethodno u Jevrejskoj ulici strgao zlatan lančić sa vrata Grozde Sekulić. 

Napadač je nesrećnu ženu oborio na zemlju i vukao nekoliko metara. I pored zapomaganja i poziva u pomoć prolaznici su ovaj događaj nemo propratili, ali je Gvozdenac, koji se nalazio na skeli u neposrednoj blizini, sjurio dole i potrčao za razbojnikom. Dragan Gvozdenac (46) juče popodne je posle jurnjave u centru Novog Sada uhvatio i policiji predao Nikolu T. (18) koji je prethodno u Jevrejskoj ulici strgao zlatan lančić sa vrata Grozde Sekulić. 

Nikola T. je odranije poznat policiji. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati. – Strčao sam kada sam čuo zapomaganje. Kolege i ja smo vikali građanima da zaustave mladića koji je trčao, ali niko nije reagovao. Iz Jevrejske ulice je skrenuo u Šafarikovu i sakrio se kod jednog frizerskog salona. Kada smo ga kolege i ja uhvatili i pitali zašto je to uradio, rekao je da je nekom dužan 90.000 dinara i da će ga taj ubiti ako ne vrati dug. Ubrzo je došla policija i odvela ga – prepričava Dragan Gvozdenac.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име