Svi voze, samo mi nagrađujemo!

Crveni Taxi je tu ne samo da vas preveze do željene destinacije uz udobna vozila i povoljnu cenu, već i da vas nagradi! Tradicija nagrađivanja i dalje traje, a kako da se priključite nagradnoj igri saznajte u nastavku teksta.

Tokom svake vožnje, dobija se jedan nagradni kupon, a za učešće je potrebno skupiti deset kupona koje ćete spakovati u kovertu označenu sa vašim imenom, prezimenom, adresom stanovanja i brojem telefona, te je zatim poslati na adresu Petrovoselski put 2 u Bečeju sa naznakom „Za Crveni Taxi Bečej“. Takođe, koverte možete doneti i lično u firmu ili ih predati vozaču.

Sledeće izvlačenje održaće se 28. marta i učesnike očekuje veliki broj vrednih nagrada!

Sakupite kupone i pridružite se nagradnoj igri

Pored toga što postoji mogućnost da nagrada ode na vašu adresu, Crveni Taxi vam pruža i povoljnu vožnju kako bi što lakše prikupili kupone pa tako cena gradske vožnje iznosi 200 dinara za 2.4 pređena kilometra, a svaki sledeći kilometar iznosi 60 dinara.

Naravno, ne zaboravimo i na uredna i udobna vozila koja vas očekuju u ovoj firmi! Ovaj moderan taxi prevoz vam je na raspolaganju u bilo koje doba, a sve što treba da uradite je da pozovete broj 021 2215221.

Da ispratite sve novosti povodom nagradnog izvlačenja, ispratite firmu putem Facebook stranice.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име