Kada život zahteva brze korake i siguran prevoz, Crveni Taxi je tu kao vaš verni saputnik u svakom trenutku. Nezavisno od doba dana, naša usluga je uvek dostupna kako biste stigli do željene destinacije udobno, efikasno i po povoljnim cenama!

Uz naša vozila, ni letnje vrućine nisu prepreka! Klimatizovana vozila i stručni vozači pobrinuće se da put prođe bezbedno i da se osećate komforno. Bez obzira na to da li je to vožnja do posla, trgovine ili omiljenog mesta za opuštanje, možete se osloniti na nas da vas tamo brzo i sigurno odvedemo.

A da vožnja bude još lepša, Crveni Taxi nagrađuje svoje mušterije! Tradicija započeta sa nastankom firme i dalje traje, pa tako nagradne kupone, dobijene tokom vožnje, možete poslati na adresu Petrovoselski put 2 u Bečeju ili ih predati taksisti, te na taj način automatski učestvovati u nagradnom izvlačenju!

Za učestvovanje u nagradnoj igri potrebno je da skupite deset kupona i da ih spakujete u kovertu označenu sa vašim imenom, prezimenom, adresom stanovanja i brojem telefona. Sledeće izvlačenje planirano je za 28. avgust, a Crveni Taxi je spremio veliki broj vrednih nagrada!

Pored toga što postoji mogućnost da nagrada ode na vašu adresu, Crveni Taxi vam pruža i povoljnu vožnju kako bi što lakše prikupili kupone pa tako cena gradske vožnje iznosi 200 dinara za 2 pređena kilometra, a svaki sledeći kilometar iznosi 60 dinara.

Ovaj moderan taxi prevoz je spreman za vožnju već sada, a sve što treba da uradite je da pozovete broj 021 2215221!

Da ispratite sve novosti povodom nagradnog izvlačenja, ispratite firmu putem Facebook stranice.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име