„Osvežavanje“ blizu 30 klupa koje su u centru postavljene istom prilikom pre tačno tri godine, obeležavanje desetak „mesta za ljubljenje“, ples i vežbanje u srcu najveće potiske opštine i sve to uz muzičku podršku, deo je sadržaja kojim će Bečejci obeležiti međunarodni dan mladih.

Sa mladima tog dana mogu da vežbaju, ali i da nauče neke od koraka popularnih plesova, ne samo njihovi vršnjaci, već i stariji sugrađani.

– Pozivamo naše sugrađane da nam se 12. avgusta od 17 časova pridruže na platou ispred opštinske zgrade kako bismo zajedno obeležili Međunarodni dan mladih. Prvo ćemo tradicionalnom akcijom „Da zaživi centar sivi!“, kojom želimo da skrenemo pažnju našim Bečejcima na važnost zajedničkog čuvanja i održavanja javnog dobra, farbati klupe i prezentovati istraživanje na temu „Kako mladi u opštini Bečej provode leto 2014″. U sklopu ovoga označićemo i „Mesta za ljubljenje“ na zanimljivim lokacijama i time objaviti svojevrsni foto konkurs, objašnjavaju iz BUM-a. Zbog sve intezivnijeg provođenja slobodnog vremena mladih za računarima, BUM-ovci žele da kroz prezentaciju i javni trening u popularnom krosfitu (fitnesi i vežbe izdržjivosti) zumbi i latino plesovima ukažu na to da se, kako ističu, zdrav duh nalazi u zdravom telu. – Dođite da zajedno obeležimo Međunarodni dan mladih i da naš centar zaista zaživi, pozivaju iz BUM-a.

 

 

Program manifestacije:

15-17 sati BUM akcija „Da zaživi centar sivi“

17-18 sati Crossfit Bečej – prezentacija i otvoreni trening

18-19 sati Dolce Dance – promocija latino plesova

19-20 sati Plesni klub Max Dance – zumba prezentacija i otvoreni trening

Tokom celog programa za dobro raspoloženje i popodnevno „razmrdavanje“ biće zadužen Dj Treepy.

 

Foto: BUM arhiva

 

{comment}

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име