Udruženje građana Centar kreativnog okupljanja Temerin u saradnji sa Kulturnim centrom opštine Temerin i lokalnom Kancelarijom za mlade, organizuje treću godinu za redom, Temerinski omladinski festival TOF03. Prvi dan festivala je zakazan za petak, 23. septembar.

 TOF je glas mladih. Njega od samog početka organizuju i sprovode mladi za mlade. On ima za cilj da podrži, razvija i uključuje mlade u društveni život zajednice .Ovaj omladinski festival podrazumeva afirmaciju mladih,  lokalnih  bendova čiji je muzički ukus orjentisan ka pop, rok ili džez muzici. Pored nastupa lokalnih, mesto na muzičkoj sceni i ove godine zauzimaju gostujući bendovi.

Tim festivala je ceo program obogatio tribinom na temu „Lokalna politika o sportu“. Posle više od godinu dana, od kako opština Temerin programski prepoznaje oblast sporta, u novom sazivu opštinskog veća ne postoji njegov direktan zastupnik, a konkursi podrške lokalnom sportu pripali su pod ingerenciju novoformiranog Sportskog saveza opštine Temerin.

Tribina na temu sporta počinje u 18 časova i održaće se u galerijskom prostoru Kulturnog centra opštine Temerin. Govornici na tribini su: Nedeljko Đukić, predsednik Saveza za sport opštine Temerin, Željko Šobić, predsednik kik boks kluba „Sparta“ iz Temerina i Danilo Bobić, potpredsednik OFK Sirig i pokretač inicijative za sport i mlade.

U 21.30 časova uslediće muzički deo programa na letnjoj bini  Kulturnog centra. Prvi će nastupiti mladi bend pod nazivom „5+“. Od 23 časa posetioci će imati priliku da gledaju i slušaju „Justin Case“ bend koji dolazi iz Novog Sada.

Ulaz je besplatan i otvoren za sve posetioce.

Naredni festivalski dan je predviđen za 30. septembar, međutim, zbog najavljenih nepovoljnih vremenskih prilika, najverovatnije će biti odložen, o čemu će organizator obavestiti.

Tamara Pantelić, polaznica obuke „Pokreni mehanizam“

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име