Međunarodna škola programiranja za decu „Logiscool Bečej“ (Potiska 209) organizuje Dane otvorenih vrata od 9. do 22. septembra na srpskom i na mađarskom jeziku.

Potpuno besplatno, zainteresovani roditelji imaće priliku da saznaju više o jedinstvenoj metodi rada škole, dok će deca moći da iskuse zanimljiv svet programiranja i kreiranja video igrica.

Jedinstven i savremeni edukativni program, efikasno razvijanje intelektualnih veština, potpuni doživljaj uspeha, inspirativno okruženje, mladi i entuzijastični predavači, kreativno učenje u malim grupama, gde je svakom polazniku obezbeđen laptop, i na kraju kursa sertifikat, to je ono što vam nudi škola programiranja „Logiscool“, koja je namenjena deci uzrasta od 7 do 18 godina.

„Logiscool je mesto gde učenje postaje pravi doživljaj za decu. Uz puno ideja u kreativnoj atmosferi naši polaznici prilikom svakog susreta izrađuju digitalne projekte u vidu video igrica. To je tema koja najviše interesuje decu današnjice. To je taj emotivni most koji motivisano vodi decu ka putu novih i korisnih saznanja. Čas u Logiscoolu karakterišu četiri faze: kako stići od ideje do grafičkog projektovanja, zatim do izrade projekta programskim jezikom i na kraju testiranja gotove igrice“, kaže Žombor Roža, direktor škole „Logiscool Srbija”.

Dodaje da deca prilikom izrade projekata razvijaju intelektualne veštine, poput sposobnosti efikasnog rešavanja problema, vizuelnu komunikaciju, algoritamsko razmišljanje, kreativnost, organizovanost, samopouzdanje.

„Uče nove tehnologije, važne termine iz oblasti informatike, matematike i drugih vidova nauka. Decu učimo da se ideje zaista mogu ostvariti, samo treba naći rešenje, steći potrebna saznanja i koristiti najbolje alate. Naši učenici su zaista spremni da isprate dinamično razvijanje sveta“, kaže on.

„U današnje vreme je u bilo kojoj profesiji ili oblasti od suštinskog značaja da zaposleni imaju određeni nivo računarskog znanja ili kvalitetne intelektualne veštine, ali važno je istaći da roditelji neće pogrešti ako svoju decu usmere ka programiranju. Danas je u Srbiji jedan od najjačih ekonomskih faktora baš IT sektor. Siguran sam da svaki roditelj želi svom detetu jednoga dana jednu lepu profesiju sa sigurnom zaradom, a već dobar deo potrebnog saznanja i kao deca mogu savladati“, ističe Roža.

Besplatni Dani otvorenih vrata održaće se od četvrtka, 9. septembra.

Prijava ne zahteva nikakvo prethodno predznanje, posebne matematičke ili IT veštine, a više informacija možete dobiti na Logiscool Bečej Fejsbuk stranici ili telefonskim pozivom broja 062/8769025.

link za registraciju: https://www.logiscool.com/rs-sr/apply/becej/open-days

link facebook stranice: https://www.facebook.com/Logiscool-Bečej-112274817570863

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име