Nakon godinu dana od uspešne premijere na repertoaru Gradskog pozorišta Bečej u subotu 22. maja od 20 sati je predstava „39 stepenika“ u koprodukciji Gradskog pozorišta Bečej i Pozorišta mladih iz Novog Sada.

Redakcija portala MojBečej.rs deli dva puta po jednu kartu. Potrebno je poslati imejl na adresu redakcija@mojbecej.rs sa naznakom karte za predstavu „39 stepenika“. Najbrži čitaoci osvojiće kartu, o čemu će biti obavešteni do subote u podne.

-Smeh je lekovit, zato uzmite karte na vreme i ne propustite glumačke i rediteljske bravura, kažu iz pozorišta.

Subota, 22. maj u 20 časova.

Ulaz: 400 dinara

Rezervacije:

pozoristebecej@yahoo.com ili na telefonski broj 021/6915-336

O predstavi:

Komediju „39 stepenika“ Patrika Barloua, nastalu po kultnom filmu Alfreda Hičkoka, režirao je Igor Pavlović, a u predstavi igraju: Ivan Đurić, Aleksandra Pejić, Igor Greksa i Danilo Milovanović.

Predstava ima čak tri izvora: po avanturističkom romanu Džona Bakana iz 1915. godine nastao je kultni britanski film koji je 1935. režirao Alfred Hičkok, da bi pozorišnu adaptaciju ovog filma uradio Patrik Barlou 2005. Tako se u ovom pozorišnom komadu prepliću različiti rukopisi i poetike jednog romanopisca, jednog kultnog reditelja i jednog savremenog glumca komičara.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име