Glavna 15 u Bečeju je prava adresa za sve vlasnike ljubimaca jer je na njoj smešten vet-pet centar ŽarVel čija će raznovrsna ponuda odgovoriti na sve želje i potrebe kako vlasnika, tako i ljubimaca.

Od amova, povodaca i ogrlica, pa sve do najrazličitijih preparata za negu ljubimaca, pronaći ćete u ovom širokom asortimanu, a sve to uz razne popuste i iznenađenja.

Naša ponuda je veoma velika, pa vam zato u svakom trenutku na raspolaganju stoji naše ljubazno osoblje, koje je tu da pomogne da pronađete odgovarajući proizvod za vaše ljubimce.

Deo raznovrsne ponude smešten je u ovom tekstu, a svakako ste dobrodošli da istražite ponudu i lično sa vašim ljubimcima.

Inače, veterinarska ordinacija ŽarVel pruža svoje kvalitetne usluge još od 2007. godine i nastoji da vlasnicima, a pre svega ljubimcima, olakša pristupačnost usluga, te zato, pored svih vrsta veterinarskih usluga nude i široku ponudu hrane, opreme i kozmetike.

Svojim radom, pokazali su da se usluge vrhunskog kvaliteta, kao i najkvalitetnija ishrana, oprema i kozmetika, mogu pronaći i u malim sredinama.

Celokupna ponuda čeka vas na adresi Glavna 15, ali i na Instagram i Facebook stranici gde možete i ispratiti aktuelne popuste.

Čekamo vas i vaše ljubimce na adresi Glavna 15 u Bečeju!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име