Dom zdravlja Bečej neće raditi 1, 2. i 7. januara, dok će hitne službe i pojedine zdravstvene stanice i ambulante raditi prema rasporedu za dane vikenda.

Za vreme državnog praznika, odnosno tokom novogodišnjih praznika Dom zdravlja neće raditi u petak i subotu 1. i 2. januara, dok će se u zdravstvenim stanicama i ambulantama u mesnim zajednicama širom opštine raditi prema rasporedu za dane vikenda. Apoteka doma zdravlja radiće 2. januara od 7 do 12 sati, dok Hitna medicinska pomoć radi po rasporedu i u sastavu, kao za dane vikenda. U domu zdravlja neradni je i 7. januara, s tim da će zdravstvene stanice i ambulatne u mesnim zajednicama raditi prema rasporedu i sastavu za vikend, kao i hitna pomoć.

Podsećamo, Dom zdravlja Bečej neće raditi u petak 25. decembra. Izuzeto, za verski praznik, Božić po Gregorijanskom kalendaru, radiće se prema rasporedu i to: zdravstvene stanice u Bačkom Petrovom Selu i u Bačkom Gradištu od 7 do 10 sati, ambulante u Radičeviću, Mileševu i Novom selu rade prema rasporedu za vikend, dok hitna medicinska pomoć radi uobičajeno.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име