Na tradicionalnom novobečejskom zimskom turniru u malom fudbalu, čije su finalne utakmice odigrane 12. januara, bečejska ekipa „Motorflex-Remont“ osvojila je prvo mesto i nagradu od 200 000 dinara.

Drugo mesto i 80 000 dinara pripalo je ekipi „Pet prijatelja“ iz Temerina, dok je u borbi za treće mesto i 40 000 dinara novobečejska ekipa „Mibax“ savladala „Knott-Autoflex“ iz Bečeja. Za najboljeg golmana proglašen je Živkov Marko iz ekipe „Knott-Autoflex“, najbolji strelac turnira je Đukić Nebojša takođe iz ekipe „Knott-Autoflex“, a igrač turnira je Zukić Zoran iz ekipe „Motorflex-Remont“. 

Kapiten ekipe „Motorflex-Remont“ Malić Zoran za portal „MojBečej“: „Organizacija turnira je bila na vrhunskom nivou, takođe je bilo mnogo kvalitetnih ekipa. Ovo je prvi put da je naša ekipa osvojila ovaj turnir, te nam je posebno drago jer je mnogo teže igrati u gostima, pogotovo što je utakmicama uvek pristusvovalo mnogo gledalaca. Ovom prilikom želim da se zahvalim i gazdi firme Draganu Kneževu i direktoru Predragu Đorđeviću što su nam omogućili da se takmičimo.“

Turnir se igrao u velikoj sali SRC „Jedinstvo“ u Novom Bečeju, od 15. decembra do 12. januara, po pravilima 5+1, a ukupni nagradni fond je bio 320 000 dinara. Turnir je organizovao SRC „Jedinstvo“ uz pomoć opštine Novi Bečej i logističku podršku Sportskog Saveza opštine Novi Bečej, dok je medijski sponzor bio JP „Radio NB“. 

GALERIJA SLIKA

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име