Ukupno 833.400 dinara na raspolaganju je sportskim klubovima u drugom krugu opštinskog konkursa za ovu godinu. Prijave za finansiranje potreba u oblasti sporta za 2015. godinu podnose od 22. maja zaključno sa 1. junom ove godine.

 

Komisija će sredstva za finansiranja potreba u oblasti sporta dodeljivati na osnovu sledećih kriterijumima: rang takmičenja posebno u ekipnim, posebno u pojedinačnim sportovima, broj trenera adekvatnog obrazovanja, opštinska kategorizacija sportova, tradicija i postojanje kluba, masovnost takmičara po kategorijama u ekipnim sportovima, masovnost takmičara po kategorijama u pojedinačnim sportovima i korišćenje otvorenih terena, navedeno je u javnom oglasu.

Pravo učešća na ovom konkursu imaju sportske organizacije koje su registrovane u skladu sa Zakonom o sportu, imaju sedište na teritoriji opštine Bečej, članovi su Saveza sportova opštine Bečej i imaju program rada koji se realizuje na teritoriji opštine. Kompletna konkursna dokumentacija se može preuzeti lično na adresu Saveza sportova opštine Bečej, u Zelenoj 11 u Bečeju i zvaničnom sajtu Saveza sportova ssob@stcable.net ili na sajtu opštine Bečej www.becej.rs.

Sve dodatne informacije se mogu dobiti lično ili na telefon 063/596-133 ili na broj telefona 021/6910-076 (od 9 do 13 časova).  

 

Foto: Ilustracija, arhiva

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име