Toplana Bečej

Državna revizorska institucija (DRI) kontroliše poslovanje Javnog preduzeća „Toplana“ Bečej, potvrdili su iz instuticije redakciji portala MojBečej.rs.

-DRI sprovodi reviziju pravilnosti poslovanja Javnog preduzeća za proizvodnju i isporuku toplotne energije „Toplana“ Bečej koja se odnosi na troškove zarada, naknada zarade i ostale lične rashode od 1. januara do 31. decembra 2019. godine, kao i javne nabavke u periodu poslovanja od 1. januara 2018. godine do 31. decembra 2019. godine, navode državni revizori.

U pitanju je revizija koja je planirana po programu DRI za ovu godinu, a izveštaj o reviziji biće objavljen na njihovom sajtu po okončanju postupka.

Podsetimo, „Toplana“ Bečej je u proteklih pet godina bila u blokadi više od 500 dana. Poslednji put je to preduzeće bilo u prinudnoj naplati od 14. do 28. jula ove godine.

 

Sadržaj je kreiran u okviru projekta „Vladavina prava pod lupom: Ka većem ostvarivanju prava građana opštine Bečej” koji je sufinansiran iz budžeta opštine Bečej. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име