Vodoprivrednom preduzeću DTD „Srednja Bačka“ status još uvek nije rešen, a ono što je novina jeste da bi ove godine država trebalo da preuzme 100 odsto društvenog kapitala, tako da kapital neće više biti društven već državni, rekao je novi vršilac dužnosti direktora Zoran Dragić u intervju „Bečejskim danima“.

 

– Imamo ugovor sa opštinom za rekonstrukciju objekata na kanalskoj mreži, konkretno to su mostovi, odnosno to su prefabrikovani mostovi koji su urađeni još sedamdesetih godina i tada nije urađena zaštita i oni su vremenom propadali, pa je došlo do urušavanja, sada izvodimo radove na tim mostovima. Kako osluškujem, čujem da su svi zadovoljni, pun je pogodak kad investitor i korisnik pohvale rad. Još jedna dobra vest jeste da je predsednik opštine potpisao ugovor sa Pokrajinskim sekretarijatom za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu za sufinansiranje projekta kojim će se vratiti u funkciju kanalska mreža u dužini od 27 kilometara. Nadam se da ćemo mi dobiti taj posao jer smo mi firma koja se bavi tim poslovima, imamo licencu za izvođenje tih radova, ali to će se videti tek kad se raspiše javna nabavka. Ako i dobijemo taj posao veoma je važno da se sve uradi kako treba da svi budu zadovoljni, istakao je v.d. direktora DTD.

Takođe je naveo da su prošle godine kupili bager, jer su imali samo jedan koji je deset godina star, a oni bez dobre mehanizacije ne mogu da funkcionišu. Kako je još rekao Dragić, nada se da dolaze bolja vremena za ovu firmu a oni će dati sve od sebe da svaki posao koji dobiju odrade dobro i kvalitetno, jer je ova firma potrebna Bečeju.

 

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име