Na 7. Međunarodnom džudo turniru „Ugljevik 2014“ održanom 26. oktobra u Ugljeviku (BiH), na kom je učestvovalo 264 takmičara iz 21 kluba iz Srbije, Hrvatske i BiH mlađi pionir Aleksandar Stojkov je u kategoriji do 73 kilograma osvojio zlatnu medalju.

 

Na Međunarodnom džudo turniru „Ruma open 2014“ održanom 25. oktobra za poletarce, mlađe i starije pionire, džudisti „Mladosti“ osvojili su pet medalja u konkurenciji 378 takmičara iz 39 klubova sa teritorije Srbije i Slovenije. Zlatnu medalju osvojio je poletarac Leon Benkovič u kategoriji do 46 kilograma. Srebrna odličja dodeljena su poletarcima Viktoru Ivanoviću (do 46 kilograma) i Anđeli Prodanov (do 43 kilograma). Bronzane medalje su zaslužile poletarke Una Ivanišević (do 38 kilograma) i Nevena Grbić (do 34 kilograma).

 

Na 5. Trofeju „Beočin 2014“ za poletarce, mlađe i starije pionire, održanom u istoimenom gradu 18. oktobra, učestvovalo je 385 takmičara iz 38 klubova sa teritorije Srbije, Hrvatske i Rumunije. Od devetoro takmičara Džudo kluba „Mladost“ trojica su osvojila bronzane medalje: mlađi pionir Aleksandar Stojkov u kategoriji +66 kilograma, stariji pionir Darko Ristić u kategoriji do 50 kilograma i stariji pionir Marko Šrimpf u kategoriji do 66 kilograma.

 

Izvor: BM

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име