Az óbecsei Kör Galériában megtekintható az Óbecsei Ifjúsági Iroda „Ezek vagyunk mi“ című képkiállíáta, ahol a látogatóknak lehetőségük van megtekinteni a szervezet által megvalósított aktivitásokat és programokat.

Az Óbecsei Ifjúsági Iroda 2006-ban kezdte meg működését, a község egyik első ifjúsági szervezeteként számos tevékenységet és programot szervezett a fiatalok számára, községi, tartományi és köztársasági támogatások által.

Dane Mandić, koordinátor, Óbecsei Ifjúsági Iroda:

Elsősorban olyan foglalkozásokat és programokat szervezünk, amelyek a község fiataljait érdeklik. Mint ahogyan a képeken is látható leginkább sport eseményeket, kultúrális, oktató és ökológiai programokat, szervezünk, valamint sok olyan programunk is van, amelyek humanitárius jellegűek.
A közigazgatási szervekkel, az oktatási és kultúrális intézményekkel, valamint a sport klubokkal együttműködve az iroda aktívan hozzájárul a fiatalok készségeinek és képességeinek fejlesztéséhez, valamint ahhoz, hogy aktív, jól informát polgárokként lépjenek fel.

Stefan Đorđević:

Én úgy vélem, hogy az Ifjúsági Iroda nagyon hasznos munkát végez a fiatalok körében, hiszen számos olyan programot szervez, amelyek nem csak a jelenben, de a jövőre nézve is nagy segítséget nyújtanak a fiataloknak, de szórakozást is. De nem csak a fiataloknak, több olyan programjuk is van mint például a színházi előadások, amelyek a község minden polgárának szóltak.

Ksenija Stakić, tréner:

Az Ifjúsági Iroda minden programban kiveszi a részét, amelyet Óbecsén szerveznek. Sok figyelmet fordítanak a fiatalokra, és arra, hogy aktív programokat szervezzenek számukra és a sport klubokkal is nagyon jó az együttműködésük.

A tárlat keretében 120 képen, 50 különböző program megvalósítását muattják be, amelyek az elmúlt öt év alatt valósultak meg.

 

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Medijski sadržaj nastao je u okviru projekta „Javni interes u fokusu: Informisanjem ka većem ostvarivanju prava građana opštine Bečej“, koji sufinansira opština Bečej

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име