Lokalni street punk bend Fiskalni račun održaće koncert u subotu, 26. novembra, u Pozorišnom klubu Gradskog pozorišta Bečej, pre nego što se zapute na svoju prvu turneju u Nemačkoj, dok će njihovi gosti biti punk rock sastavi Replicunts iz Beograda i Tu ima zvuka iz Novog Sada. Ovaj koncert će takođe biti promocija poslednjeg izdanja Fiskalnog računa, EP-ja „Bitke“. Početak koncerta zakazan je za 21 sat, a ulaz će biti 150 dinara.

Fiskalni račun je osnovan 2008. godine i trenutno su jedini aktivan bečejski punk bend. Iza sebe imaju mnogo koncerata i tri izdanja, album prvenac „Duh ulice“ i dva EP-ja, „Naš svet, naša stvar“ iz 2014. i „Bitke“, objavljen ove godine. Nakon ovog koncerta oni kreću put Nemačke, gde će na tri nastupa biti podrška bendu Feine Sahne Fischfilet.

Replicunts je punk rock trio iz Beograda osnovan 2012. i jedan od koncertno najaktivnijih bendova na sceni. Prošle godine objavljen je njihov prvenac „Replicunts”, kojem je prethodilo nekoliko spotova. Pored koncertnih aktivnosti širom regiona iza njih su i dve evropske turneje sa francuskim bendom Lunch.

Tu ima zvuka je novosadski punk rock bend aktivan poslednje dve godine, a prošle godine objavili su EP „Svaki takav dan“. Poslednjih meseci prošli su kroz promene postave, a nakon nastupa u Bečeju posvećuju se radu na novim stvarim za sledeće izdanje.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име