FK Vojvodina iz Bačkog Gradišta završila je prvi deo takmičarske sezone na sedmoj poziciji Međuopstinske lige Bečej-Vrbas-Srbobran. Podmlađena ekipa nije ni imala veće ambicije, dok su planovi za budućnost drugačiji. Sa osamnaestogodišnjim Milošem Ćirićem za portal Moj Bečej razgovarala je Jelena Mitrović.

 

Fudbaleri gradištanskog kluba nedavno su počeli pripreme za nastavak sezone koja počinje između 20. i 29. marta.

– Nismo baš imali velikog uspeha u prvom delu sezone, još smo, tako da kažem neiskusni, ali mislim da smo dosta naučili iz utakmica u prvom delu. Nadam se da će u drugoj polusezoni biti dosta bolje, kaže Ćirić, koji igra na poziciji veznog igrača.

On dalje objašnjava da su planovi kluba da se približe vrhu tabele, iako ove sezone nisu imali ambicije da „napadnu viši rang”.

– Bila je smena generacije i potrebno je malo vremena da ekipa stasa. Ostali smo bez kapitena Nemanje Jovića i Aleksandra Prodanova. U timu je od sada i Božo Jurić iz Radičevića, koji je i jedini igrač koji je došao „sa strane”. Ćirić primećuje da se klub bori sa finansijskom situacijom, ali da se uprava trudi da maksimalno ispošuje svoj deo posla. Mladić koji fudbal trenira od desete godine ne planira da odem iz kluba do leta. Nada se dobro odrađenim pripremama, da igrače ne prate povrede i da se spremno uđe u drugi deo sezone, a ostalo će doći samo.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име