Másfél év alatt 400 millió dinárt költöttek el Óbecsén különféle beruházásokra, ezek közül jelenleg a Dositej utca átépítése van folyamatban.

A forgalmas és nehezen áttekinthető kereszteződést a Dositej utca befejezése után kezdik meg átépíteni, és a munkálatokat várhatóan még a nyár előtt befejezi a kivitelező.

Đorđe Milićević tartományi kormányfőhelyettes Óbecsére látogatott, ahol zártkörű megbeszélést tartott a város polgármesterével, majd megtekintette a tartomány által támogatott, folyamatban levő munkálatokat is. Milićević a sportközpontba is ellátogatott, ahol a tetőszerkezetet szeretnék tartományi támogatással helyrehozni az idén.

„Az elmúlt másfél évben ez a tartományi kormány különféle beruházásokkal közel 300 millió dinárt fektetett be Óbecse községbe, és a községi kasszából elköltött 100 millió dinárral ez egy 400 millió dináros beruházási ciklust jelent másfél év alatt. Ez nagyon jelentős a községnek és az itt élőknek. Azt szeretnénk, ha ugyanilyen ütemben tudnánk folytatni a munkát 2018-ban is.”– Đorđe Milićević, alelnök, Tartományi Kormány.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име