Folytatódnak a munkálatok Óbecsén

0
237

Másfél év alatt 400 millió dinárt költöttek el Óbecsén különféle beruházásokra, ezek közül jelenleg a Dositej utca átépítése van folyamatban.

A forgalmas és nehezen áttekinthető kereszteződést a Dositej utca befejezése után kezdik meg átépíteni, és a munkálatokat várhatóan még a nyár előtt befejezi a kivitelező.

Đorđe Milićević tartományi kormányfőhelyettes Óbecsére látogatott, ahol zártkörű megbeszélést tartott a város polgármesterével, majd megtekintette a tartomány által támogatott, folyamatban levő munkálatokat is. Milićević a sportközpontba is ellátogatott, ahol a tetőszerkezetet szeretnék tartományi támogatással helyrehozni az idén.

„Az elmúlt másfél évben ez a tartományi kormány különféle beruházásokkal közel 300 millió dinárt fektetett be Óbecse községbe, és a községi kasszából elköltött 100 millió dinárral ez egy 400 millió dináros beruházási ciklust jelent másfél év alatt. Ez nagyon jelentős a községnek és az itt élőknek. Azt szeretnénk, ha ugyanilyen ütemben tudnánk folytatni a munkát 2018-ban is.”– Đorđe Milićević, alelnök, Tartományi Kormány.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Uključena je moderacija komentara. Vašem komentaru može biti potrebno određeno vreme da se pojavi.