Novi–stari predsednik FSO Bečej-Srbobran Dejan Stanojev sa saradnicima | Foto: Vlastimir Jankov
Novi–stari predsednik FSO Bečej-Srbobran Dejan Stanojev sa saradnicima | Foto: Vlastimir Jankov

Sportski direktor prvoligaša OFK Bečej 1918 Dejan Stanojev dobio je novo jednoglasno poverenje na Izbornoj skupštini Fudbalskog saveza opština Bečej – Srbobran održanoj u prostorijama prvoligaša sa Tise na Gradskom stadionu.

Isto važi i za sekretara Slavišu Dabižljevića, pa će tandem nastaviti da radi posao u interesu svih klubova i fudbala komšijskih opština.

-Pokazalo se da smo napravili pravu stvar kada smo se pre tri godine odvojili od FS Vrbas. Istina je da smo se na osnivačkoj skupštini dogovorili da se sedište Saveza i predsednik naizmenično menjaju, ali u srbobranskoj opštini u ovom momentu ne postoji kapacitet za tako odgovoran rad, pa je najbolje da se sve nastavi po starom, jer su vidljivi rezultati, obrazložio je predstavnik vojvođanskog ligaša Mladosti iz Turije Zoran Dudvarski predlog da čelni ljudi ostanu na svojim funkcijama.

Članovi Skupštine FSO Bečej – Srbobran tokom izborne sednice | Foto: Vlastimir Jankov
Članovi Skupštine FSO Bečej – Srbobran tokom izborne sednice | Foto: Vlastimir Jankov

Pošto se zahvalio na ukazanom poverenju, Dejan Stanojev je predložio saradnike u Izvršnom odboru, a članovi Skupštine FSO Bečej – Srbobran su jednoglasno prihvatili da to budu: Budimir Bašić (OFK Bečej 1918), Rade Bojović (ŽFK Srbobran), Zoran Dudvarski (Mladost iz Turije), Tibor Ereg (Jedinstvo iz Bačkog Petrovog Sela), Goran Kudrić (Vojvodina iz Bačkog Gradišta) i Stefan Šijačić (Srbobran). U Nadzorni odbor izabrani su: Šandor Mihalec, Miloš Radanović i Slaviša Tešanović.

Sekretar Slaviša Dabižljević je apostrofirao da Savez ima 453 preregistrovana igrača svih uzrasnih kategorija, a predstoji pojačana aktivnost sudijske i trenerske organizacije.

-Tokom minule tri godine, koliko je trajao mandat, trudili smo se da svim klubovima izađemo u susret. Tako će biti i ubuduće, jer je to u interesu fudbala. Naši klubovi su imali i sportske rezultate. OFK Bečej 1918 se napredovao dva ranga takmičenja, a Srbobran i Vojvodina po jedan. Znamo da je Srbobran u teškoj situaciji, ali apelujemo na klupske i strukture lokalne samouprave da još jedanput preispitaju odluku o napuštanju takmičenja u Srpskoj ligi – Vojvodina i iznađu mogućnost da nastave takmičenje. Uskoro ćemo donirati lopte klubovima, a ima nagoveštaja da ćemo preko FSV obezbediti i par kompleta oprema, rekao je novi-stari predsednik FSO Bečej – Srbobran Dejan Stanojev.

Pored Dejana Stanojeva, koji je predstavnik prvoligaša sa Tise Bečeja, FSO Bečej – Srbobran će 2. marta na Izbornoj skupštini FSV, po odluci članova Skupštine, predstavljati i Zoran Dudvarski.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име