Čeka ga novo iskušenje u Belegišu: Golman Bečejaca Isidor Milovanov
Čeka ga novo iskušenje u Belegišu: Golman Bečejaca Isidor Milovanov

Svaka utakmica je nova priča

Pobeda i poraz Bečejaca u prva dva kola novog srpskoligsškog karavana je start koji ne bi trebalo da uzbuđuje, ali brine poraz kod kuće. Istina, Kikinđani su bili bolji rival i zasluženo su pobedili. Očevice gostovanja u Rumi protiv Slovena, i pord pobede, zabrinuti su zbog igre momaka sa Tise.

-Teške su nam noge još uvek od napornih priprema. Daleko bi bolje bili da je sezona startovala dve nedelje kasnije. Ali, protiv toga se ne može. Međutim, nadam se da smo ekipa koju jedan poraz kod kuće neće izbaciti iz takmičarske ravnoteže. Istina, ima dosta bonus igrača i potrebno je vreme da se priviknu na ovakav sistem rada i takmičenja, ali kako vreme odmiče biće to sve u redu. Optimista sam i nadam se da ćemo već na gostovanju u Belegišu pokazati bolje lice. Jer, atmosfera u klubu je dobra, radi se dobro i to mora da se odrazi na rezultate, veli golman i zamenik kapitena Bečejaca Isidor Milovanov.

Slično razmišljaju i ostali kraj Tise, mada znaju da ih u Belegišu čeka izuzetno težak izazov.

-Posle pobede u Rumi morali smo kod kuću da igramo žustrije sa više voljnog motiva. Znali smo da će Kikinđani koristiti polukontre i kontre, pripremali smo se za to, ali su se desile greške i poraz je bio neminovan. Uz to, nismo iskoristili neke naš poluprilike i prilike, pa se desilo što se desilo. Okrećemo se novom izazovu. Podunavac je u gostima slavio protiv Omladinca sa ubedljivih 3:0 i to nam je najbolja opomena pred teško gostovanje. Ali, svaka utakmica je priča za sebe, pravi baraž i ako se vratimo neporaženi ostvarićemo cilj, smatra trener Bečejaca Zoran Levnaić.

Napadač Žarko Kobiljski je bio u prilici protiv Kikikđana i da je bio precizan sada bi se drugačije pričalo.

-Pravili smo dosta grešaka protiv Kikinđana i kažnjeni smo zbog toga. Očekujem da se trgnemo i u Belegišu igrom i rezultatom potvrdimo da smo ekipa za gornji deo tabele, optimista je i napadač Žarko Kobiljski.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име