Očekuje novu radost - Srortski direktor i trener golmana Bečejca MIloš Andrić
Očekuje novu radost - Srortski direktor i trener golmana Bečejca MIloš Andrić

Pobeda Bečejaca u Bačkoj Palanci stigla je u pravi čas. Pre toga su savladali Tisu, pa je prilika da se u subotu, protiv starih poznanika Zrenjaninaca, veže i treća pobeda.

-Pobeda protiv Bačke ju ulila dodatno samopouzdanje svima u klubu, pa sa optimizmom dočekujemo Zrenjanince. Međutim, neće nas zavarati to što je trener Zdravko Rauković podneo ostavku. Naprotiv, to će nas samo upozoriti da će i rival dati maksimum kako bi se u što boljem svetlu prikazao novom treneru. Rečju, moramo biti maksimalno fokusirani i ne dozvoliti bilo kakvo iznenađenje. Sa nova tri boda napravićemo skok na tabeli i mirnije nastaviti trku, jasan je sportski direktor Bečejaca Miloš Andrić.

Biće to zanimljiva utakmica i iz razloga što su Bečejci sa 13 postignutih golova treći po efikanosti, a odbrana Zrenjaninaca sa isti toliko primljenih golova pretposlednja. Odmah iza njih su momci sa Tise, čija se mreža 12 puta zatresla, a kako je ekipa sa Begeja samo pet golova postigla veruje se da će golman Milovanov ovoga put imati manje posla.

-Nema opuštanja. Svaki rival je opasan i u našoj ligi svako svakoga može da pobedi. Naša snaga bi trebalo da bude što smo kompletni i što ćemo igrati pred našim navijačima, čija podrška nam itekako znači, dodaje golman Isidor Milovanov.

Kormilar tiskog broda Zoran Levnaić odredio je u program rada četvrtak za slobodan dan, u petak će se još jedanput ponoviti ono što se cele nedeje pripremalo, a u subotu bi trebalo da se vidi efekat svega.

Subotnja utakmica na Gradskom stadionu kraj Tise igra se od 15.30 sati. Sudija je Kristian Čapo iz Subotice, pomoćnici su Vladimir Nikolić iz Lovćenca i Marko Grujić iz Petrovaradina, a četvrti sudija je Ivan Repček iz Vrbasa.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име