Otišao - Trener Zoran Levnaić
Otišao - Trener Zoran Levnaić

Usred Miholjdana, po danu koje karakteriše miholsko leto, stigla je vest koja nimalo nije obradovala ljude u srpskoligašu sa Tise. Šef stručnog štaba Zoran Levnaić saopštio je da odlazi u UAE.

-U fudbalu se sve dešava brzo i iznenada. Tako je i u mom slučaju. Dobio sam poziv iz fudbalskog kluba Diba, koji je sada član Prve lige UAE, da budem u stručnom štabu trenera Zorana Popovića. Izvanrednu uslovi za rad i oni koji se meni nude, pa nisam mogao da odbijem, počinje svoju priču Zoran Levnaić.

Letos ste rekli da vam je dosta inostranstva i da želite nešto da date i srpskom fudbalu.

-Upravo tako, i zahvalan sam Bečeju što mi je pružio šansu da se za mene i moj rad čuje u Srbiji. Ovde sam za kratko vreme stekao brojne prijatelje, uverio se u to da grad kraj Tise zaslužuje da ima klub u prvoligaškom društvu, samo da se poklope još neke kockice. Ponosan sam što smo uknjižili četiri pobede u nizu, koje su nas locirale na „kotu 3“, a ako se u nedelju pobedi Železničar mogu Bečejci i na lidersku poziciju. Znači, odlazim ponosan na ono što sam sa saradnicima i igračima uradio. Kad se budem opet vraćao u srpski fudbal, zakucaću prvo na vrata Bečejaca i pitati da li sam i dalje dobrodošao, jer su ovdašnji ljudi ostavili vrlo pozitivan utisak ne mene, rekao nam je na kraju, posle rastanka sa fudbalerima i ostalima u klubu, Zoran Levnaić.

Kako reče sada već bivši trener Bečejaca sve je nekako iznenada i brzo došlo. Već danas u 14 sati sledi let za Dubai i zatim odlazak u Dibu, koja je sada član Prve lige UAE, a Bečejcim ostaje da traže novog šefa struke.

-Sve je tako iznenada stiglo, ali nismo želeli da sprečavamo trenera koji je ostavio pozitivan utisak u našem klubu. Poželeli smo mu uspeh u radu i vrata našeg kluba su za njega uvek otvorena. Nezgodno je što se sve dešava prad derbi kola sa Železničarem, ali šta se može. Teško da ćemo za dva dana pronaći novog šefa, što znači da će ćemo se prestrojiti u klubu i izneti derbi što bolje možemo, a onda nam sledi angažman na popuni vitalnog mesta, veli sportski direktor Bečejaca Miloš Andrić. Pravila dozvoljavaju da dve utakmice može da vodi trener bez potrebne licence. Trenutno su u klubu na raspolaganju pomoćni trener Milorad Janjuš i sportski direktor Miloš Andrić, što znači da će neko od njih dvojice voditi ekipu u subotu protiv inđijskih „železničara“.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име