Sa poslednjeg međusobnog okršaja Bečejaca i Kuljana
Sa poslednjeg međusobnog okršaja Bečejaca i Kuljana

Samo Tomić izostaje

Oktobarski ciklus je najduži, jer se igra pet utakmica, a Bečejci u njemu od tri imaju samo jednu pobedu. Učinak su im pokvarli Rumljani, koji su ih neprijatno iznenadili prvog dana aktuelnog meseca. Iz tog razloga momci sa Tise već mesec dana čekaju na pobedu pred svojim navijačima. Veruju da je došao taj trenutak, jer su im Kuljani dužnici iz prolećnog dela prvenstva, kada su ih pobedili rezultatom 4:2.

-Radili smo tokom ove nedelje dobro, pa se dobrom i nadamo, naglašava trener Bečejaca Lazar Dabižljević. Ne možemo da računamo, zbog „žutice“, jedino na Nikolu Tomića, a ostali su u kombinaciji. Priželjkujemo pobedu, mada neće bizi lako doći do nje. Jer, Kuljani znaju da iznenade. Osetili smo to na svojoj koži i verujem da smo izvukli pouku.

Letos je iz Hajduka stigao golman Miljan Drinčić. Proletos se radovao u dresu Kuljana, a sada…

-Imamo dogovor Isidor Milovanov i ja sa trenerom Milošem Andrićem kad će ko da brani. Neću biti na golu protiv dojučerašnjih saigrača, a što se rezultata tiče, neka pobedi zaista bolji, kratak i jasan je Miljan Drinčić.

Imajući u vidu da ni Kuljani ne blistaju ove jeseni, jer su sa 14 bodova 11. na tabeli, bodovi su i njima preko potrebni. Iz tog razloga, borbenost i jednih i drugih neće izostati u subotu od 14.30 sati, što gledaoci posebno cene.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име