U odsustvu šefa, glavnokomandujući je bio Dejan Čokorilo
U odsustvu šefa, glavnokomandujući je bio Dejan Čokorilo

Prozivka prošlog petka pa dva dana pauze i onda trodnevno testiranje i dan pauze. Sutra kreće novi mikrociklus priprema za novi sezonu. To je aktuelni program rada srpskoligaša sa Tise.

Novina je jedino što tokom testiranja nije bilo šefa stručnog štaba Milana Belića.

-Imao sam neodložne privatne poslove i u dogovoru sa rukovodstvom bio sam tri dana odsutan. Međutim, svakodnevno sam bio u kontaktu sa prvim saradnikom Dejanom Čotorilom, u čiju nadležnost i spadaju sprovedena testiranja. Sve je proteklo u najboljem radu i na terenu je bilo 27 fudbalera. Dosta je igrača na probu i tako će biti do 11. jula, kad ćemo odlučiti ko ostaje.

Sutra se i ja priključujem trenažnom procesu u 18 sati, u subotu  ćemo pre podne odraditi trening, a u nedelju imamo prvu proveru u Bačkom Petrovcu gde ćemo igrati protiv vojvođanskog ligaša Mladosti, saznali smo od šefa stručnog štaba Bečejaca Milana Belića.

Iz ekipe koja je započela i odlukom FSS prekinula nastavak minule sezone, na terenu nema golmana Ranka Puškića te napadača Nikole Furtule i Nenada Кudrića. Sva trojica su odsutna iz zdravstvenih problema.

-Što se novih igrača tiče, stigli su štoper Borislav Bajić iz Bačkog Jarka, koji je minule sezone igrao za Prvi maj iz Rume, mladi Uroš Cicmil iz Bačkog Dobrog Polja, koji se najbolje snalazi po desnoj strani i do sada je igrao za mladi tim superligaša TSC-a, odnosno golgeter Vojvodine iz Bačkog Gradišta Nenad Кudrić. Na probi je nekoliko mlađih igrača i razmišljamo o tome da angažujemo jednog ili dva bonus igrača, rekao nam je sportski direktor OFК Bečej 1918 Miloš Andrić.

Što se tiče infrastrukture, završeno je postavljanje sistema za automatsko zalivanje glavnog terena, a radovi na izgradnji novog terena s veštačkom podlogom su pri kraju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име