Nedostajaće - Defanzivac Bečejaca Vladan Vorgučin
Nedostajaće - Defanzivac Bečejaca Vladan Vorgučin

Cilj povezati dve pobede

Propustili su Bečejci priliku da povežu dve pobede na samom startu nove sezone. Posle pobede u Rumi protiv Slovena, izgubili su kod kuće od Kikinđna. Sada im se ukazuje prilika da ostvare takav cilj. U subotu su srušili 917 dugu neuspešnu tradiciju i, najzd, pobedili Tisu pred svojim navijačima, što je dodatni motiv pred gostovanje „fenjerdžiji“ u Bačkoj Palanci.

-Istina je da Bačka još nije upisala pobedu. Nalaze su u nimalo zavidnoj situaciji. Znamo kako to izgleda, jer smo sličan put prolazili kada smo izgubili status elitnog ligaša i dugo nam je trebalo da stanemo na svoje noge. Pokušaćemo to da iskoristimo i povežemo dve pobede. Neće biti lako, ali valja uložiti mamaksimum truda i, možda, nam se posreći, veli sportski direktor Bečejaca Miloš Andrić.

Prvo gostovanja srpskoligaša sa Tise kraj Dunava u Novom Sadu protiv Kabela je bilo pogubno. Nadaju se da će uzvodno kraj iste reke biti bolje sreće.

-Bodovi su potrebni Bačkoj, ali i nama da bismo se priključili „gornjem domu“ karavana vojvođanskig srpskoligaša, gde mislimo da nam je mesto. Minule sezone je u Bačkoj Palanci brenio tadašnji konkurent za „jedinicu“ Miljan Drinčić, što znači da ću debitovati na terenu gde su se do skoro igrale superligaške utakmice. Znam da ću biti na udaru, jer će rival sigurno napadati sa željom da, najzad, stigne o celog plena, ali to može da im se osveti, pošto ćemo i mi napadati. Minule subote su saigrači, čak, pet puta tresli mrežu Tise, zašto ne bi i sada bili približno efikasni. Rečju, napadaće oni, ali i mi, pa ko budu efikasniji radovaće se, razmišljanje je golmana Bečejaca Isidora Milovanova.

 Trener momaka sa Tise Zoran Levnaić neće moći da računa zbog nagomilanih žutih kartona na pouzdanog defanzivca Vladana Vorgučina, što je, svakako, hendikep, ali otali su spremni da to nadomeste.

 Okršaj u Bačkoj Palanci igra se u subotu od 15,30 sati, a sudiće Novosađanin Dragan Arsić, kome će asistirati imanjaci Marko Grujić iz Petrovradina i Purić iz Lovćenca. Četvrti sudija je Balša Ćeranović iz Bačke Topole, a delrgat FSV je Saša Simić iz Novog Sada.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име