Dean Tišma (25) je stigao kraj Tise poslednjeg dana prelaznog roka. Tako su Bečejci pojačali napad i u nastavku srpskoligaškog prvenstva očekuju više golova u mreži rivala.

Jer, Tišma je već iskusan fudbaler, igra na poziciji levog bočnog napadača, prošao je školu fudbala u našem najuspešnijem klubu Crvenoj zvezdi, sa kojom je 2013. godine potpisao i profesionalni ugovor. Кasnije je, kao većina iz „generacije 1995.“, napustio Marakanu i igrao u Jagodini, mladom timu Baria (Italija), potom u Sloveniji, pa Sinđeliću, Borči, Žarkovu, Slobodi iz Užica, letos je stigao u Zemun, a onda se predomislio i poslednjeg dana prelaznog roka potpisao za OFК Bečej 1918.

-Tišma je već iskusan fudbaler, napadač od kojeg se očekuju golovi, a to nam je, izuzev poslednje utakmice u Perlezu, „rak rana“ ove sezone. Verujemo da će se brzo uklopiti u naš mladi tim i dati puni doprinos da se izbavimo „donjeg doma“, rekao nam je potpredsednik Bečejaca Nedeljko Vasić.

Tišma će već sutra predvoditi napad Bečejaca u utakmici protiv zahuktalog Starog grada iz Bačke Palanke. Biće to „utakmica istine“ za momke sa Tise, koji su u Perlezu šest puta pogodili mrežu rivala, a na prethodnih devet utakmica dali su samo deset golova. Tačnije, videće se da li je „eksplozija“ na igralištu „ispod Mline“ bila plod slučajnosti, realnost zbog slabog protivnika ili su Bečejci, najzad, namestili nišanske sprave.

I sutra će ekipu sa klupe predvoditi sportski direktor i trener golmana Miloš Andrić, koji se našao u ulozi „vatrogasca“ posle ostavke Milana Belića. Time će Bečejci ispuniti dozvoljeni bonus da sa klupe ekipu predvodi trener bez potrebne licence.

-U završnoj smo fazi oko angažmana novog šefa stručnog štaba. Obavili smo tokom minulih desetak dana niz razgovora i suzili broj kandidata na dvojicu stručnjaka. Mislim da ćemo za dan ili dva „prelomiti“ i novi „šef“ će već u subotu predvoditi ekipu u Belegišu protiv Omladinca iz Novih Banovaca, dodao je Nedeljko Vasić.

Vanredno 11. kolo srpskoligaškog karavana igra se sutra, a početak svih utakmica je u 15.30 sati. I dalje, zbog epidemiološke situacije, važi odluka da se igra bez gledalaca. Suđnje kraj Tise  povereno je vršačkoj trojki, koju predvodi Dejan Petrović, a pomagaće mu Nikola Grujić i Jovan Subić, četvrti sudija je Dragan Zorić iz Кleka, a funkciju delegata obaviće Milan Živković iz Novog Sada.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име