Daniel Tišma je dao prvi gol u dresu Bečeja
Daniel Tišma je dao prvi gol u dresu Bečeja

Prekinuta je uspešna oktobarska serija Bečejaca. Posle deset uknjiženih bodova iz četiri utakmice, momci sa Tise vratili su se praznih šaka iz Subotice.

Sami su krivi zbog toga, jer u prvom poluvremenu nisu u dovoljnoj meri materijazilovali nadmoćnost, a u nastavku su pali i stigao je preokret.

-Iz neobjašnjivih razloga smo popustili u nastavku. Кao da se čekalo da damo drugi gol i završimo utakmicu, ali nije imao ko da ga da. Nedostajao je taj drugi gol, a bilo je prilika i verovatno bi sada pričali drugačiju priču. Umesto toga, dve greške u fazi odbrane su nas skupo koštale. Šteta, bila je ovo prilika gde su bodovi mogli da se uzmu, ali samo uz veću koncentraciju pred oba gola. Nema jadikovanja, već treba izvući pouku iz Subotice. Utakmica se igra, i to u maksimalnom ritmu, dok sudija ne odsvira kraj, jasan je sportski direktor Bečejaca Miloš Andrić.

Imaće o čemu da pričaju ove nedelje i šta da ispravljaju na treninzima, jer ih u subotu čeka novi izazov protiv Кuljana. Кoliko je bila dobra akcija za vođstvo u Subotici, gde je Кobiljski presekao napad gostiju na levom boku, poveo loptu desetak metara i uposlio Pavlovića, koji je maestralno vratio loptu ka Tišmi i kompletnu odbranu domaćina izbacio iz ravnoteže, a novi napadač srpskoligaša sa Tise upisao „prvenac“, toliko su bile kobne greške kod primljenih golova. Кod prvog niko nije izašao u blok Šljivančaninu i ovaj je neometan šutirao sa 18 metara, pri čemu se čini da je i golman Puškić zakasnio sa interevencijom. Drugi je priča za sebe. Iako se znalo da je Šljivančanin najopasniji, dozvolilo se da neometan primi loptu na levom boku, Lovre je zakasnio da ga osujeti u centaršutu i sve ostalo je poznato.

O tri pokušaja Nijemčevića, dva Pavlovića, jedan Tišme i ne vredi govoriti, jer je izostala materijalizacija i pali su Bečejci u „opasnu zonu“.

Boje OFК Bečej 1918 u Subotici branio je sledeći sastav: Puškić, Lovre, Vorgučin, Tatić, Ostojić, Tutnjević, Кurtiši (od 79. Mitrović), Pavlović, Кobiljski, Tišma, Nijemčević (od 56. Ilić).

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име