Žarko Kobiljski u sendviču između Grgića i Stankovića
Žarko Kobiljski u sendviču između Grgića i Stankovića

Koliko je oktobarska serija za fudbalere sroskoligaša sa Tise bila berićetna, toliko novembarska može da bude pogubna. Jer, u prve dve utakmice osvojili su samo bod, a nisu postigli gol.

Prvi strelac  ove jeseni Bečejaca sa pet golova Žarko Kobiljski je posle gostovanja u Starim Banovcima (0:0) rekao nam je da stiče utisak da ne bi dali gol da se igralo još jedno poluvreme. I bio je u pravu. Protiv Sloge iz Čonoplje igralu su nova dva poluvremena i nisu zatresli mrežu.

I dok su u Starim Babovcima, pored niza propuštenih „zicera“, pet puta uzdrmali okvir gola, dotle kraj Tise nisu dali gol ni iz penala. Ilija Tutnjević je belu tačku obojio u crno.

-Nema opravdanja za poraz od Sloge. Efikasnost je, očito, „rak rana“ za našu ekipu i tokom zimskog prelaznog roka to moramo imati u vidu prilikom dodatne selekcije. Pored bodova, za narednu utakmicu u Novim Kozarcima izgubili smo trojicu igrača iz startne postave. Кobiljski i Ostojić su dobili četvrte žute kartone, a Kurtiši je šesti put opomenut i sledi im pauza u narednom kolu. Ali, koga nema, bez njega se i može i mora. Nastavljamo maksimalno da radimo i imamo dve utakmice da pokušamo da izbegnemo opasnu zonu, razmišljanje je sportskog direktora Bečejaca Miloša Andrića.

Umesto da, posle uspešne oktobarske serije sa 13 bodova iz šest utakmica, tokom novembra u okršajima sa lakšim rivalima naprave skok na tabeli, minula dva kiksa su ih skupo stajala. Sada su na samoj ivici povratka u opasnu zonu. Zato je gostovanje u Novim Kozarcima od izuzetnog značaja i sva pažnja tokom ove nedelje poklanja se utakmici sa Slobodom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име