Stefan Barjaktarov i dalje na golu Bečejaca
Stefan Barjaktarov i dalje na golu Bečejaca

Briga manje u redovima srpskoligaša sa Tise. Golman Stefan Barjaktarov Meda odlučio je da nastavi saradnju sa Bečejcima, priključio se radu i zajedno sa Isidorom Milovanovim konkuriše za mesto na golu.

-Bili smo zadovoljni golmanima u minuloj polusezoni i nije bilo razloga da u tom delu tima išta menjamo. Istina, postojala je mogućnost da Barjaktarov ode, ali je promenio odluku i redovno radi sa nama. Znači, pitanje čuvara mreže smo na opšte zadovoljstvo razrešili. Sada ostaje samo da Barjaktarov i Milovanov vredno rade. Međutim, prelazni rok nije završen za nas. Ima igrača na probi, a ima i onih sa kojima vodimo razgovore da nam se priključe. Dilema oko novajlija neće još dugo potrajati, veli sportski direktor i trener golmana u OFK Bečej 1918 Miloš Andrić.

Podsetimo, Bečejci su već angažovali „kvartet“. Napadač po desnom boku Goran Vlaučin stigao je iz Begeja (Žitište), centralni napadač Bratislav Jelić se vratio iz Vojvodine (Bačko Gradište), štoper Veljko Jelenković je došao iz mladog tima superligaša Vojvodine (Novi Sad), a Miloš Savanović, iako bečejska pruga decenijama ne radi, stigao je iz Železničara (Pančevo).

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име