Direktor Dejan Stanojev će u Kanjiži biti na klupi | Foto: Vlastimir Jankov
Direktor Dejan Stanojev će u Kanjiži biti na klupi | Foto: Vlastimir Jankov

Dosadašnji uspešni šef stručnog štaba OFK Bečej 1918 Dalibor Novčić više nije na čelu stručnog štaba vojvođanskog ligaša sa Tise! To znači da poraz (1:2) na startu nove sezone od Budućnosti iz Gložana nije ostao bez posledica.

-I pored zadovoljavajućeg rada trenera iz sopstvenih redova, rezultati nisu na nivou ambicija, pa da ne bi bilo kasno, odlučili smo se za promenu. Angažovanjem novog trenera sa strane, jer u sopstvenim redovima nemamo adekvatnog stručnjaka, pokušaćemo da ekipu trgnemo iz uočene letargije. Na subotnjem gostovanju u Kanjiži, ekipu će voditi sportski direktor Dejan Stanojev, a već za narednu utakmicu kod kuće protiv Zadrugara mislim da će na klupi sedeti novi stručnjak. Nismo se odrekli Dalibora Novčića kao stručnjaka i ponudili smo mu funkciju koordinatora rada s mlađim kategorijama, u odsustvu, ali saglasnosti, predsednika Dragana Kneževa, rekao nam je njegov zamenik Predrag Đorđević.

Dalibor Novčić je svestan da su rezultati ekipe uvek najvažniji i da se oko njih „sve okreće“. Da li će promena biti i „šok terapija“, pokazaće naredno vreme.

-Sada mi je najbitnije da se, bar, desetak dana odmorim, da sve sagledam iz svog ugla i vidim da li sam ja negde pogrešio ili je sve to splet okolnosti. Kada se sve slegne, odgovoriću rukovodstvu kluba na korektnoj ponudi, rekao nam je sada već bivši kormilar „tiskog broda“ Dalibor Novčić.

Podsetimo da su bečejski fudbaleri s trenerom Daliborom Novčićem, naravno i klupskim rukovodstvom, za tri godine preskočili dva stepena takmičenja i da su ambicije Bečejaca u tek započetoj sezoni da se domognu povratka u Srpsku ligu.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име