Pripreme Bečejaca teku prema utvrđenom programu
Pripreme Bečejaca teku prema utvrđenom programu

Završena je pauza što se tiče igranja fudbalskih utakmica u bečejskom reonu. Srpskoligaš sa Tise će u subotu gostovati u Inđiji i odigrati prvu od ukupno sedam kontrolnih utakmica tokom aktuelnih priprema za nastavak sezone.

Dan kasnije premijernu utakmicu ove godine odigraće i Vojvodina iz Bačkog Gradišta sa liderom vojvođanskog „severa“ Stanišićem iz istoimenog mesta.

-Kontrolne utakmice, iako su prijateljskog karaktera, imaju svoj značaj. Valja videti koliko je ekipa fizički spremna, kasnije kako igrači u igri sprovode ono što vežbaju na treninzima i, najzad, to je prilika da igrači na probi pokažu svoj potencijal, a mi odlučimo da li da ostanu ili ih uputimo u drugu sredinu, veli sportski direktor Bečejaca Miloš Andrić.

Vojvođanski ligaš najstarijeg imena Vojvodina iz Bačkog Gradišta će odigrati tokom priprema osam utakmica. Posle Nenada Kudrića (OFK Bečej 1918) i Uroša Topića (Indeks), u sastavu neće biti Nikole Savina i Blagoja Stjepanovića.

-Obojica su slobodna u izboru nove sredine, saopštio nam je sekretar Vojvodine iz Bačkog Gradišta Radomir Raković.

Po svemu sudeći, time se ne zavšava spisak onih koji će napustiti klub, a biće i novajlija. Posle Stanišića u nedelju od 14 sati, na terenu s veštačkom podlogom Gradskog stadiona u Bečeju ugostićemo AFK iz Ade u sredu, 2. februara, a onda nam slede dva gostovanja, 5. februara Naftagasu u Elemiru i sutradan u Nadalju područnom ligašu Napretku.

Istovremeno, preostala dva fudbalska kluba u bečejskoj opštini, međuopštinski ligaši Jedinstvo iz Bačkog Petrovog Sela i Mladost iz Radičevića, još miruju. To je razumljivo, jer nastavak njihove sezone počinje tek krajem marta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име