Sa zagrevanja pred utakmicu fudbalera Vojvodine | Foto: Vlastimir Jankov
Sa zagrevanja pred utakmicu fudbalera Vojvodine | Foto: Vlastimir Jankov

Novi trener Vojvodine iz Bačkog Gradišta Lazar Dabižljević startovao je pobedom, ali utakmica će dobiti konačni epilog za „zelenim stolom“, jer je prekinuta oko 70 minuta kod rezultata 2:1.

U „glavnoj ulozi“ bili su gosti iz Novog Kneževca, koji su, posle isključenja svog igrača i par javno opomenutih igrača nasrnuli na pomoćnog sudiju, pa je glavnom sudiji jedino preostalo da odsvira kraj pre vremena. Neće ni službena lica imati mnogo dileme. Nova tri buda leći će na konto Bačkogradištanaca.

-Zasluženo smo pobedili, jer smo bili bolji rival. Poveli smo sa 2:0 golovima Aleksandra Marjanova, a prema šansama moglo je biti i znatno veće vođstvo. Gosti su iz samo njima znanih razloga izazvali prekid, što nije dobro za fudbal. Mi se okrećemo novom rivalu, jer nas čeka gostovanje u Novom Žedniku i okršaj sa Preporodom, koji je uknjižio do sada devet bodova, rekao nam je trener Vojvodine Lazar Dabižljević.

Minule nedelje je došlo do promene na klupi Bačkogradištanaca. Poraz u Ravnom Selu je bila kap koja je prelila čašu…

-Podneo sam ostavku u ponedeljak, jer je bilo očito da igrači ne sprovode dogovoreno na terenu. U takvoj situaciji je, smatrao sam, najbolje da se povučem, kratko je prokomentarisao odlazak iz Voše Zoran Sofrenović.

Dres Vojvodine u okršaju sa novokneževačkim Obilićem nosili su: Milovanov, Vejin, Bečanović, Bilbija (od 35. Pelengić), D. Kudrić, Jušković, Janković, Marjanov, Ikrašev, N. Kudrić, Bubanja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име