Prvo je otišao trener Svetozar Sovilj, a sada odlaze predsednik Goran Kudrić i sekretar Radomir Raković
Prvo je otišao trener Svetozar Sovilj, a sada odlaze predsednik Goran Kudrić i sekretar Radomir Raković

Čelnici podneli ostavke

Umesto da u miru rade i poprave nezapamćeno loš start u karavanu vojvođanskog „severa“, „eksplodirala je bomba“ u Vojvodini iz Bačkog Gradišta. Predsednik Goran Kudrić i sekretar Radomir Raković podneli su neopozive ostavke, a na osnovu klupskog Statuta, sekretar Raković je sazvao vanrednu izbornu sednicu Skupštine kluba za 25. novembar u klupskim prostorijama sa početkom u 20 sati.

-Do zakazane vanredne sednice Skupštine kluba pomoći ću klubu oko organizacije utakmica, uz to angažovan je novi trener Goran Laličić i ljudski je njemu biti pri ruci dok se ne izabere novo rukovodstvo. Ipak je ovo klub u kojem sam poslednjih pet godina mnogo dao, a što nam se na ovakav način vraća, to je već druga priča, veli sekretar kluba Radomir Raković.

Očekivalo se da ova sezona bude najuspešnija, jer iduće godine valja obeležiti vredan jubilej – 110 godina igranja fudbala u Bačkom Gradištu, što Vojvodinu iz Bačkog Gradišta svrstava u najstariji klub od deset imenjaka, kao ono…

-Deset odsto svog života ne samo da sam proveo u Vojvodini, već maksimalno dao sebe, neka sad malo preuzmu breme „dežurni kritičari“ iz kafana ili sa tribina dok utakmica traje. Već tri nedelje ne dolazim na stadion, od utakmice sa Bačkim Petrovcem u kojoj su igrači „od gotovog, napravili veresiju“. Privrednik sam i imam ja posla u svom servisu, a novom rukovodstvu želim sve najbolje u daljem radu, ne odustaje od ostavke Goran Kudrić.

Tako se Voša našla u nezavidnoj situaciji, bodovnoj i organizacionoj, pa svi s nestrpljenjem očekuju 25. novembar i kakvo će se rešenje naći na vanrednoj sednici Skupštine kluba.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име